Voordelen

Binnen 1 week een gepersonaliseerde actiepagina online:
In een zeer korte tijd staat jullie eigen gepersonaliseerde clubpagina online en kan er gestart worden met de actie Kunstgrasheld. 
 
Geen ingewikkelde constructies en hoge kosten:
Bij Kunstgrasheld geloven we in duidelijkheid en laagdrempeligheid. Geen vage constructies waarin een bepaald percentage van de opbrengst naar Kunstgrasheld gaat of met een staffel per opgehaald bedrag. Hét crowdfunding platform voor kunstgras kent een vast bedrag en uit ervaring weten we dat deze kosten doorgaans in de eerste weken al zijn terugverdiend.
 
Snelle en veilige afhandeling middels online betalen:
Geen contante (hoge) bedragen bij leden of het clubhuis. De sportclub hoeft niet te wachten op het opgehaalde geld tot einde van de looptijd. al het opgehaalde geld wordt veilig periodiek overgemaakt tijdens de actieperiode. 
 
Via internet erg groot bereik, aantrekkelijk voor bedrijven:
Door online te gaan met een fondsenwerving actie heb je de mogelijkheid om zeer veel mensen te bereiken. Combineer dit met een actieve promotie via oa eigen website en social media en iedereen is op de hoogte van de actie. Hoe meer mensen er bereikt worden, des te beter. Aangezien er tijdens de actieperiode veel bezoekers komen op de clubpagina is het voor bedrijven ook interessant om op de pagina vermeld te staan of een meter ‘gekocht’ te hebben.
 
Kunstgrasheld is een onafhankelijk crowdfunding platform voor kunstgras: 
Kunstgrasheld is geen onderdeel van een kunstgrasleverancier, maar ontstaan vanuit het verenigingsleven. Hierdoor zijn wij onafhankelijk en inzetbaar in combinatie met iedere kunstgrasleverancier en sportclub. Door onze ervaring zien we de actie vanuit het oogpunt van de sportvereniging, niet vanuit het winstoogmerk van een kunstgrasleverancier.
 
Promotiepakketten beschikbaar (posters/flyers/bierviltjes):
Om de crowd funding actie nog succesvoller te laten zijn bieden wij gepersonaliseerde  'Kunstgrasheld-promotiepakketten' aan. Via de promotiemiddelen blijft de actie beter onder de aandacht. Daarnaast kunnen wij door onze ervaring met acties bij andere sportclubs ook enkele handige tips bieden om beter resultaat te halen uit de actie. 
 
Koppeling met Facebook en Twitter:
Prioriteit is om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Door de koppeling met Facebook en Twitter is het eenvoudig om je donatie te delen en zo meer mensen over de streep te halen om ook de sportvereniging te steunen. Zodra er een ‘aankoop’ is gedaan kan de Kunstgrasheld eenvoudig deze heldendaad delen.