X
Inloggen met account
E-mail adres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten
E-mail adres
Gewoon inloggen »
Registreren
Bedrijfsnaam
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Land *
E-mail adres *

SV WIPPOLDER


Help mee kunstgras voor SV Wippolder te realiseren!
Dit seizoen kon het niemand meer ontgaan, afkeuring na afkeuring, gevoetbald werd er nauwelijks nog bij onze 100 jaar oude vereniging SV Wippolder te Delft. Na gesprekken met de gemeente Delft werd toegezegd dat er deze zomer een eerste kunstgrasveld gaat komen op de plaats van veld 1. Veld 3 ondergaat een kleine renovatie, zodat dit weer bruikbaar is, maar de gemeente begrijpt onze wens om ook dit veld te vervangen door kunstgras. Gemeente Delft vraagt echter wel een eigen bijdrage voor deze velden.
Lees meer »

Daarom heeft de kunstgrascommissie van SV Wippolder zich ten doel gesteld om voor het einde van dit jaar €80.000 in te zamelen. We roepen al onze leden, maar ook hun familie en vrienden op om via deze pagina een virtueel stukje kunstgras te kopen. Word door jouw steun een held voor SV Wippolder! Stort dus niet alleen je bijdrage, maar breng deze pagina ook onder de aandacht van familie en vrienden, deel hem zoveel mogelijk via Facebook en Twitter.
 
Ook de bedragen die worden verdiend met acties die al gevoerd zijn en die nog gevoerd gaan worden, worden hieronder ingevoerd, zodat iedereen van dag tot dag kan zien, hoever we al gevorderd zijn. In het jubileumweekend (19 en 21 april 2014) hebben we gezien waar wij als club toe in staat zijn en hoe groot de saamhorigheid is. 
 
Laat zien dat wij dit kunnen en dat we met zijn allen voor de volgende 100 jaar gaan! Steun SV Wippolder en word een Kunstgrasheld!

« Lees minder

WinkelwagenBart en Anna Duijndam bedankt! Je bent door je donatie van € 45,00 een echte Kunstgrasheld geworden voor SV WIPPOLDER.   Rozema Verhuur B.V. (Verhuur van party- en horecabenodigdheden) bedankt! Je bent door je donatie van € 90,00 een echte Kunstgrasheld geworden voor SV WIPPOLDER.   Duncan Stevens bedankt! Je bent door je donatie van € 25,00 een echte Kunstgrasheld geworden voor SV WIPPOLDER.