X
Inloggen met account
E-mail adres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten
E-mail adres
Gewoon inloggen »
Registreren
Bedrijfsnaam
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Land *
E-mail adres *

Blackbirds


Passie voor de sport, dat is waar het twee jaar geleden allemaal mee begon. Ondertussen hebben we al 5 jaar competitie gespeeld en telt onze club meer dan 500 leden. Het is hartverwarmend om te zien dat we die hockey-vibes hebben kunnen doorgeven, wat een enthousiasme! Het is uiteraard ook nog een leerschool. Rome wasn’t built in a day. Sporten, mensen ontmoeten, vriendschappen opbouwen, samen bijzondere momenten beleven.

HC de Blackbirds is ondertussen al een begrip geworden binnen de hockeywereld. Na de wedstrijd krijgen we vaak positieve feedback. Over hoe leuk het eigenlijk was om op gras te spelen, het aangename onthaal, de fair-play en het respect op en naast het veld. Dit laatste draagt de hockey federatie hoog in het vaandel en het is ook een van de zaken waar ik persoonlijk veel belang aan hecht. Respect, fair-play en een warme hockeyclub! Dat is waar de Blackbirds voor 
staan!
 
Elke vierkante meter helpt ons het tweede veld betalen! Bedankt voor jullie hulp alvast!!


WinkelwagenJacqueline bedankt! Je bent door je donatie van € 18,00 een echte Kunstgrasheld geworden voor Blackbirds.   Jacqueline bedankt! Je bent door je donatie van € 210,00 een echte Kunstgrasheld geworden voor Blackbirds.   Jacqueline bedankt! Je bent door je donatie van € 186,00 een echte Kunstgrasheld geworden voor Blackbirds.