Informatie voor donateurs

Hoe word ik een Kunstgrasheld?
Ga naar de actiepagina van de club die je graag wilt steunen. Klik op het digitale kunstgrasveld op de gewenste vierkante meters. In de winkelwagen komen je vierkante meters te staan en klik op afrekenen. Zo simpel kan het zijn.

Iedereen mag het weten dat jij een held bent geworden!
Na het afronden van je donatie kun je de heldendaad delen via Facebook en Twitter. Je vrienden en volgers worden zo op de hoogte gebracht van de actie en dit zorgt weer voor meer donaties. Zoveel mogelijk mensen informeren zorgt voor meer opbrengst voor je sportclub.
 
Namen van Kunstgrashelden zijn zichtbaar op actiewebsite
Onder het digitale kunstgrasveld worden alle Kunstgrashelden vermeld die een donatie hebben gedaan. Zij zorgen ervoor dat zoveel mogelijk geld opgehaald wordt voor het nieuwe kunstgrasveld en hiervoor verdienen ze eeuwige roem. De actiepagina zal altijd online blijven om de helden te eren.
 
Kopers krijgen geautomatiseerd een aankoopbewijs
Via de email wordt automatisch een bewijs van de 'koop' van de vierkante meter(s) verzonden.
 
Word ik echt eigenaar van een vierkante meter kunstgras?
Je aankoop van een vierkante meter op de actiepagina wordt gezien als een donatie. Je krijgt er geen fysiek stuk kunstgras voor terug. Toch is het wel zo dat bij een succesvolle actie jouw donatie bij heeft gedragen aan een compleet kunstgrasveld waarvan de leden van club nog jarenlang plezier van zullen hebben.